Jake friade till Reese – fick nej

Men tvåbarnsmamman gav honom nobben

När Jake Gyllenhaal och Reese Witherspoon nyligen var på en romantisk minisemester i Rom hände det minst sagt grejer. Enligt sajten Sawf News friade Jake, men nobbades av Reese - vars skilsmässa från exmaken Ryan Phillippe gick i genom för bara en månad sen.  

— Reese tycker att det är för tidigt efter hennes skilsmässa från Ryan för att överväga att gifta sig igen. Hon är galet kär i Jake, men hennes skilsmässa gick just igenom, och hon vill inte springa in i något utan att tänka på konsekvenserna, säger en källa till National Enquirer.  

Dagen den 27-årige skådespelaren friade gick helt i romantikens tecken. Först gick de omkring på Piazza di Spagna och gick upp för Spanska trappan. Sedan besökte de Trinita dei Monti och åt lunch på Piazza Campo di Fiori. Kvällen avslutades på Zodiaco café där paret åt en god middag. Det var även där om Jake gick ner på knä och bad Reese att gifta sig med honom.  

En av anledningarna till att hon sa nej till Jake sägs vara att hon är försiktig för sina barns skull.  

— Reese vill skynda långsamt på grund av hennes två små barn. Hon ville inte göra dem upprörda eller splittrade. Det tog ett bra tag innan hon presenterade Jake för dem – hon ville inte att de skulle veta om att de var ett par innan de båda tog seriöst på förhållandet.  

— Men de är verkligen jättekära. De är det perfekta paret, säger källan.

Tillbaka till Starlounge startsida

Av Elisabeth Vedin, Starlounge.com
Foto Stella Pictures

post a comment