Miley snackar bröst, Justin och framtid

Disney-stjärnan: "Låt mig växa i fred!"

En av världens kändaste 16-åringar poserar glatt på omslaget av majnumret av Glamour. Inuti tidningen berättar Miley Cyrus öppenhjärtigt om sin stora kärlek Justin Gaston, sina växande bröst och var hon ser sig själv om tio år.

— Förhoppningsvis har jag slagit mig till ro. Jag gör filmer, bor i ett hus, kanske har jag gift mig också. Jag tycker att min mamma (Tish, reds.anm) gjorde allting i rätt ordning. Jag vill också vara den coola mamman som barnen kan komma springande till, säger Disney-stjärnan.  

Om pojkvännen och kalsongmodellen Justin, 21, fortfarande finns i hennes liv om tio år återstår fortfarande att se. Men klart är att Miley har oerhört starka känslor för honom.  

— Han är det bästa som hänt mig på väldigt, väldigt länge. Han är den mest respektfulla och osjälviska person jag någonsin träffat.  

Ständigt i blickfånget som hon är, har ”Hannah Montana”-skådisen fått utstå en hel del skriverier och kommentarer om sitt utseende. I intervjun passar Miley på att slå tillbaka mot sina kritiker.  

— Det stör mig när folk säger ”Miley måste banta” eller ”Hon har opererat brösten”. Jag var väldigt smal när jag blev känd, men man får inte bröst förrän man fyllt 12. Jag säger bara – låt mig växa i fred!

post a comment